Link :: 04.05.2006 :: 16:06 Coś do humoru,bo dawno nie było
Rozmawiają dwa psy:
-Stary,nie zgadniesz,czego nauczyłem swojego pana!
-Czego?
-Jak ja mu podaję łapę,to on mi podaje swoją...
Jakie jest podobieństwo miendzy teściową a słońcem?
Nie można na nie patrzeć...
I oto wyniki konkursu:
Wygrała(znowu!)4g4tk4!
Gratulacje!
Chyba czytałaś tą książkę,hę?Pewnie tak.Albo jesteś domyślna.Eee,i tak to nie było takie trudne.Odpowiedź brzmi...
komar
No...i to wszystko.Zapraszam na blogi;
www.4g4tk4.talk.pl (zwyciężca)
www.kwiatek13.talk.pl
www.mycosmoscool.blog.onet.pl
www.mycosmoscool2.blog.onet.pl
www.evans-lilly.blog.onet.pl
www.www.chery-lady.blog.onet.pl
i...to chyba wszystko.
POZDRAWIAM WSZYSKICH, KTÓRYM UDAŁO SIĘ WEJŚĆ NA TEGO BLOGA,A JESZCZE BARDZIEJ TYCH, KTÓRYM UDAŁO SIĘ SKOMENTOWAĆ!
Agama Komentuj(37)
Link :: 14.05.2006 :: 16:48 DO CZEGO CZŁOWIEKOWI POTRZEBNY JEST BRAT???!!!GRZEBAŁ W MOIM BLOGU TEN(...)!!!!WŚCIEKŁA JESTEM!!!                                      
No dobra!Miałam mówić o czymś normalnym,a tym mój brat nie jest!!!AAAAGGGRRRHHHH!!!!Będe gryźć!Mam ochotę go czymś cisnąć i chyba zaraz to zrobię!!!!!!!Jak w tym kraju ma być normalnie,jeśli są na świecie ludzie nie bardzo sapiens,jak mój brat???!!!Co za(!)!Ja nie mogę!Jutro jadę na Zieloną Szkołę i wrócę dopiero w sobotę!Jej,co za z tego Krakersa!(taki mój brat ma przydomek)!Dobrze,to cześć,bo zaraz mogę poprzegryzać ze wściekłośći kable od komputera i nie ede mogła dodać tej notki!!!!!!
Pozdrawiam
AGAMA Komentuj(37)
Link :: 27.05.2006 :: 12:08 Przykro mi ,że tak długo mnie nie było.I że nie dotrzymałam obietnicy danej Kwiatkowi.Ale moja mama dostała bzika na punkcie ocen na koniec roku.Z matmy mam 4(ołówkiem)a z reszty przedmiotów 5.Ach,przepraszam.Jeszcze z historii mam 6.I z WF ocena waha się między 4 a 5.I przez tą nieszczęsną matmę mam szlaban na komputer.
Na szczęście ostatnio poprawiłam kartkówkę i pozwolono mi usiąść na 15 minut.Ale mam jeszcze napisać 1 kartkówkę, 2 "zwykłe"klasówki i 1 końcową.Oczywiście na 5.
A czy Wy macie podobne problemy?
Jeśli tak to wyrazy współczucia.
Pozdrawiam Was serdecznie,
Skonana-Agama Komentuj(14)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty
link1
link2
link3
talk.pl
|